Olympus podvodna kućišta

Otkrijte što se krije ispod površine s Olympus podvodnim i zaštitnim kućištima.

Plivanje, ronjenje s maskom ili s bocama su najzabavnije aktivnosti kojih se sjećamo sa svojih ljetovanja. Zašto onda ovakve trenutke ne vidimo čećše u svojim foto albumima kada, prelistavajući ih, svojim prijateljima prepričavamo ljetne dogodovštine? Uz Olympus, vaša isprika kako se možete osloniti samo na svoje pamćenje kod prepričavanja ljetnih uspomena, više ne vrijedi!

Uz širok izbor vodootpornih kućišta za brojne modele Olympus fotoaparata, konačno ćete sa lakoćom i pouzdanošću moći snimiti svaki spektakl sa svog ljetovanja. Kućišta su konstruirana od izdržljivog, a laganog polikarbonata i omogućavaju potpunu kontrolu svih funkcija fotoaparata. S modelima koji su vodootporni do 3m, 40m ili 60m, sigurno postoji rješenje za i za vaše potrebe – bilo da se radi o slikanju u plićaku ili o zahtjevima profesionalaca.

Zaštitna kućišta za µ 700, FE-130 i FE-140 Idealna za sve entuzijaste koji uživaju u sportovima na vodi, kao što su surfanje ili ronjenje s maskom, Olympus zaštitna kućišta CWPC-02 za µ 700 i CWPC-03 za FE-130 i FE-140 osiguravaju idealnu zaštitu. Vodootporna do 3 metra dubine, otvaraju potpuno novu dimenziju marnim snimateljima na godišnjem odmoru, koji više neće ostati besposleni dok su u vodi.

Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama i malenoj težini, zaštitna kućišta se lako mogu ponijeti posvuda sa sobom, pa čak i tamo gdje je potrebna veća oko fotoaparata, primjerice u tropskim šumama u kišnoj sezoni.

Zaštitna kućišta za µ 700, µ 720 SW i SP-320 Dodajući nevjerojatnu fleksibilnost fotoaparatima, ova podvodna kućišta omogućavaju snimanje uzbudljivih scena duboko ispod površine vode. PT-030 (za SP-310 i SP-350, te za novi SP-320), PT-032 (za µ 700) i PT-033 (za µ 720 SW), fotografima dopuštaju potpunu slobodu snimanja kod uranjanja u avanturu podvodnog fotografiranja. Osiguravajući zaštitu na dubinama do 40metara, kućišta se isporučuju s posebnim utezima koji omogućavaju neutralno plutanje u svakome trenutku. Svako kućište koristi pomično sjenilo, koje se stavlja na LCD zaslon, radi jasnijeg i lakšeg kadriranja, bez obzira na uvjete osvjetljenja pod vodom. Naravno, omogućen je pristup svim funkcijama fotoaparata, a dodatno se mogu montirati konverterske predleće i filteri, za dodanu fleksibilnost snimanja.

Podvodno kućište za Olympus E-330 Profesionalna podvodna fotografija konačno je dočekala rješenje koje je dugo čekala, a to je podvodno kućište PT-E02 za Olympus E-330, zajedno s odgovarajućim objektivima u kućištima. Do sada su za kadriranje i snimanje fascinantnih podvodnih fotografija u SLR kvaliteti fotografi morali koristiti tražilo fotoaparata. No sada, ovo je stvar prošlosti. Olympus E-330 je prvi na svijetu digitalni SLR koji osigurava kontinuirani Live View prikaz subjekta snimanja direktno na LCD zaslonu. Ovo je ogromna prednost, posebice za ronioce-fotografe na velikim dubinama, jer im itekako olakšava kadriranje. Čak i sa maskom za ronjenje snimanje zanimljivih motiva na dubini od 60 metara je oku izuzetno ugodno zahvaljujući LCD zaslonu. Raznovrsnost primjene proširena je korištenjem raznih izmjenjivih objektiva Olympus E-sustava, kako bi korisnici uživali potpunu prednost digitalne SLR fotografije. PPO -E01 namijenjen je ZUIKO DIGITAL 14-45mm i 35mm Makro objektivima, PPO-E02 za 11-22mm / 14-54mm objektive, PPO-E03 za 50mm Makro objektiv, dok PPO-E04 omogućava dodatno širokokutno zoomiranje ili snimanje fisheye kadrova (efekt ribljeg oka). Dodatno, oprema Olympus E-sustava, kao što je FL-36 vanjska bljeskalica, može se sigurno ponijeti sa sobom ispod površine vode, kako bi se osvijetlili kadrovi koji su uobičajeno skriveni u tami morskih dubina. (PFL-E01 se može koristiti s PTBK-E01 nosačem bljeskalice).

Bez obzira da li se radi o slikanju za vrijeme ronjenja s maskom, uživanju u sportskim aktivnostima uz vodu ili potrebama profesionalnog podvodnog snimanja, Olympus zaštitna i podvodna kućišta osiguravaju kompletnu zaštitu i bezbrižnost.

Kategorija: 
Foto Uređaji

Objavljeno: 02.05.2006.