PENTAX Q10 - dizajniraj svoj fotoaparat!

Ultra kompaktan i lagan fotoaparat s izmijenjivim objektivima PENTAX Q10 u 100 boja

Pentax Q10

PENTAX i Neo orbis vam s ponosom predstavljaju novi mirrorless fotoaparat Pentax Q10 koji nudi opcije DSLR fotoaparata u kompaktnom i dizajnerskom tijelu. Iako je izgledom umanjena verzija DSLR aparata, jedan je od najlaganijih u svojoj klasi, a prije nego što ga kupite, možete dizajnirati svoj vlasititi primjerak. Putem konfiguratora na stranici
http://www.pentax.eu/hr/q10-100-colors-configurator-croatia.html
odaberite između ponuđenih kombinacija boja i naručite jedan sa “vlastitim potpisom”.

Pentax Q10

Pentax Q10 je novi model iz Q serije, koja nudi jednostavno fotografiranje u DSLR kvaliteti u dizajnerskom retro tijelu. Ima novi CMOS senzor s pozadinskim osvjetljenjem rezolucije 12 MP te novi, brži sustav autofokusa koji osiguravaju kvalitetne rezultate kod slikanja i snimanja. Filmove snima u full HD rezoluciji, 30 sličica u sekundi, a valja istaknuti vrlo korisne ugrađene sustave stabilizacije i čišćenja od nečistoća. Za snimanje akcije brine se kontinuirano okidanje 5 slika u sekundi, pri najvećoj brzini od 1/8000 sekunde. Ima ugrađenu bljeskalicu, a postoji i opcija kupnje dodatnog optičkog tražila. Fotografije može pohraniti i u popularnom, “pravom fotografskom” RAW formatu. Za davanje posebnog izgleda vašim fotografijama, na raspolaganju su brojni filteri, a birate ih jednostavnim okretanjem kotačića. 3” LCD ekran omogućava ugodno pregledavanje fotografija, a na izbor imate dodatnih 6 objektiva koji, uz uobičajene, uključuju i zabavne Toy Lens i Fish Eye. Pentax Q10 s baterijom i karticom teži svega 200 grama.

Pentax Q10

Preporučena maloprodajna cijena Pentaxa Q10 sa širokokutnim objektivom 5-15mm f/2.8-4.5 (27.5 - 83mm u 35mm formatu) je 3999 kuna.

Kategorija: 
Foto Uređaji

Objavljeno: 13.03.2013.