Tečaj fotografije, radionica fotografije, škola fotografije Fotonaut

U tijeku su upisi za pojedinačne tečajeve i radionice fotografske škole Fotonaut, a prijaviti se možete tijekom cijele školske godine 2017./2018.     

Uskoro kreće nova grupa OSNOVNOG TEČAJA FOTOGRAFIJE (tj. digitalne fotografije) pod nazivom OPĆA FOTOGRAFIJA. Termini su ponedjeljak i srijeda u večernjim satima od 20 do 22. Za one koji ne mogu polaziti tečajeve tijekom tjedna, otvorili smo termin SUBOTOM - nastavu održavamo 1x tjedno u popodnevnim satima. Na vrijeme si osigurajte mjesto ukoliko želite pohađati suvremeno koncipirana predavanja i atraktivna snimanja u samom centru grada Zagreba (Trg žrtava fašizma 14), pod vodstvom predavača mr.sc. Damira Tiljka.

KONTAKT I INFO:

Sve informacije i obavijesti možete dobiti ako nam pošaljete upit o školi fotografije Fotonaut na kontakt: http://www.fot-o-grafiti.hr/kontakt

Kontakt i informacije i putem Facebooka: 
Škola fotografije Fotonaut https://www.facebook.com/fotonaut
Fot-o-grafiti.hr  https://www.facebook.com/Portal.Fotografiti

Od 30-tak različitih tečajeva i radionica izdvajamo:

Opća fotografija
Digitalna fotografija
Estetika fotografije
Modna fotografija
Portretna fotografija
Studijska fotografija
Erotika i glamur
Kreativna i aplikativna fotografija
Umjetnička akt fotografija
Photoshop – digitalna obrada fotografija
Slikanje svjetlom
Selektivnost u fotografiji

Ovaj suvremeno koncipiran model obrazovanja 2004. godine pokrenuo je prvi hrvatski fotografski portal Fot-o-grafiti pod stručnim vodstvom mr. sc. Damira Tiljka. Radi se o modularnom sustavu u kojem se tečajevi različitih tematika nadovezuju jedan na drugi, a u kojem zainteresirane osobe mogu upisati tečaj koji ih zanima. Za potrebe takvog programa proučeni su programi i metodologije rada vodećih obrazovnih centara u svijetu koji se bave tematikom fotografije.

Naši polaznici izlažu po svijetu, prodaju fotografije, bave se fotografijom profesionalno ili poluprofesionalno, upisuju fotografiju na umjetničkim akademijama...

Škola je niz godina djelovala u prostoru Fotokluba Zagreb, a od 2015. godine radi na novoj lokaciji u centru grada Zagreba na adresi: Trg žrtava fašizma 14. Tu se edukacija odvija u zgradi Zagrebačke zajednice tehničke kulture u suradnji sa Zagrebačkim foto kino savezom.

Umjesto izlista programa, koji je najčešće samo mrtvo slovo na papiru, stvarne rezultate naših programa možete vidjeti na sljedećim linkovima gdje možete pronaći neke od radova dosadašnjih polaznika Škole fotografije Fotonaut.

Fotonaut 2014.
Fotonaut 2015. - galerija
Fotonaut 2015.

Što se radi na tečaju fotografije?
Fotonaut 2016.
Fotonaut 2016. - galerija 
Pogledaj me 5 puta - Fotonaut 2 (2016)
Pogledaj me 5 puta - Fotonaut 2 (2016) - galerija
Fotonaut 2017.
Fotonaut 2017. - galerija

Mario Andrijanić - Tišina

Katica Kapulica - Tea

Marija Pustički - Power Street Dance

Ivana Krajačić - Antigravitacija

Darija Šesto - Two Glasses

Krešimir Podnar - Na konju

Adriana Benak_Bio-eksplozija_Fotonaut 2016.

Iva Plavšić_Uppin_Fotonaut 2016

Dražen Tirić_Mia_Fotonaut 2016

Objavljeno: 22.08.2017.