SONY-ev EISA uspjeh

SONY ponovo osvaja nagradu udruženja EISA u čak pet kategorija proizvoda za 2007 – 2008.

Ocjenjivački je žiri tvrtki Sony Europe dodijelio je četiri priznanja koja obuhvaćaju kućnu zabavu, digitalnu fotografiju i navigacijski sustav za automobile te jedno priznanje tvrtki Sony Computer Entertainment Europe za PLAYSTATION®3. Svi u tvrtci SONY oduševljeni su rezultatima nagrada, osobito jer su oni ravni prošlogodišnjem neviđenom uspjehu.

“Neobično je zadovoljstvo što je najveće i najprestižnije svjetsko udruženje multimedijalnih časopisa prepoznalo vještinu i strast naših dizajnera i inženjera,” komentirao je Fujio Nishida, predsjednik tvrtke Sony Europe.

“Mi u tvrtci SONY ponosimo se stvaranjem proizvoda koji nadilaze svoju osnovnu svrhu i stvaraju emotivnu vezu s korisnikom. Ovogodišnje nagrađene inovacije savršena su demonstracija ovog ‘duha tvrtke SONY’ na djelu.”

HDR-SR8E kamkorder visoke rezolucije

Vodeći SONY Handycam, džepni kamkorder visoke rezolucije, ima ugrađeni tvrdi disk od 100 GB na koji može stati do 38 sati 1080 HD slika i digitalnog surround zvuka.

Njegovo lako upotrebljivo sučelje, vrhunski dodaci, stolni priključak i komplet dugotrajnih baterija suci su naveli “pametnim dodacima”, zajedno s funkcijom fotografiranja koja omogućuje stvaranje fotografija u rezoluciji od 6,1 megapiksela.

Kategorija: 
Video

Objavljeno: 21.08.2007.