EMPORIO by ZORAN MRVOŠ

Modni dizajner Zoran Mrvoš i tvrtka EMPORIO predstavljaju novu luksuznu modnu kolekciju

Nakon što je na ovosezonskom NOKIA Cro a Porteru predstavio dio kolekcije nastale pod nazivom nove ekskluzivne modne marke EMPORIO, modni dizajner ZORAN MRVOŠ će predstaviti nove modele te showroom na kojem će svi ljubitelji vrhunske mode i obožavatelji ovog modnog dizajnera moći pronaći njegove modele. Ekskluzivna modna linija EMPORIO by ZORAN MRVOŠ nastala je suradnjom poznatog hrvatskog modnog dizajnera Zorana Mrvoša i tvrtke EMPORIO koja se već duži niz godina bavi uvozom i prodajom ekskluzivnih tkanina i materijala. Tako će svi modeli koje će Zoran - modni miljenik brojnih poznatih dama i pripadnica društvene elite, stvarati pod ovom modnom etiketom biti šivani od izuzetno kvalitetnih i modernih tkanina te će se moći kupiti u sklopu EMPORIO prodajnog mjesta pored Kaptol centra u Zagrebu.

Iz tvrtke EMPORIO kažu kako su se oduvijek trudili u Hrvatsku dovesti materijale koje se trenutno nose na pistama i ulicama svjetskih modnih metropola. Sa Zoranom surađuju već duže vrijeme te prate njegov rad. Također nadodaju kako se oduvijek predstavljao s interesantnim, ženstvenim i modno profinjenim kolekcijama. Ideja o suradnji došla je sama od sebe, a ove sezone odlučili su je podići na jedan viši nivo. „Zajedno smo sa Zoranom razvijali taj koncept čiji je rezultat modna marka EMPORIO by ZORAN MRVOŠ.“

Predstavljanje modne marke EMPORIO by ZORAN MRVOŠ i istoimenog showrooma održat će se u srijedu 05. prosinca od 19.00 do 21.00 sati u EMPORIO salonu u Medvedgradskoj odnosno Zavojnoj ulici (kod Kaptol centra) u Zagrebu.

Kategorija: 
Modna fotografija

Objavljeno: 04.12.2007.