Link by Ogi&Zoran

Fotografije Saša Božunović

"Velik izazov mi je bio raditi s iskusnim hrvatskim modnim dvojcem, izvrsnim dizajnerima Zoranom Mrvošom i Ogi Antunac na stvaranju prezentacijskih modnih fotografija za njihovu zajedničku kolekciju Link by Ogi&Zoran. Kako se radi o urbanoj avangardi i akromatskim bojama (uglavnom crna, manje bijela), odabrali smo lokaciju koja je još naglasila ove karakteristike kolekcije. Sivilo betona, njegova grubost u strukturi, a neutralnost u boji te igra jačinom rasvjete estetski je osnažila predstavljanje muške i ženske kolekcije. Velika zasluga pripada i modelima Tatjani Šarić i Martinu Domjančiću koji su set odradili profesionalno i ekspresivno. Iako ovo nije moja prva suradnja sa Mrvošom, mogu reći da smo se prepoznali kroz idejne simbioze, a sve s ciljem da pogodimo fotografijom okarakterizirati kolekciju. Kolekcija je slojevita, bez naglašenog volumena, nekonvencionalnih krojeva, a uklapa se u urbanu priču. Namijenjena je modernoj ženi i muškarcu koji svjesno žele pronositi  urbanu modu iz dana u dan".

Fotografije kolekcije Link by Ogi&Zoran prezentirane su u uglednom modnom časopisu Elle, drugim modnim magazinima i tiskovinama u Hrvatskoj (Jutarnji list, Večernji list, Novi list...), kao i na mnogim modnim portalima na internetu.

Saša je član Foto kluba Zagreb, polaznik fotografske škole Fotonaut u Fotoklubu Zagreb, a sada i predavač za područje stock fotografije. Ovdje možete naći više informacija o njegovom radu.

Objavljeno: 25.03.2012.