Uživajte u sjajnim slikama s Europskog nogometnog prvenstva 2012.

Canon nogometnim navijačima omogućuje da uživaju u sjajnim slikama s Europskog nogometnog prvenstva 2012.

Canon Europe, vodeći svjetski dobavljač slikovnih rješenja, objavio je da će tijekom čitavog Europskog nogometnog prvenstva UEFA EURO 2012™, koje će se od 8. lipnja do 1. srpnja održati u Poljskoj i Ukrajini, na internetu izlagati ekskluzivne fotografije nogometne tematike.

Kao službeni pokrovitelj prvenstva UEFA EURO 2012™, Canon će u suradnji s UEFA-om nogometnim navijačima diljem svijeta ponuditi ekskluzivne fotografije snimljene na zatvorenim treninzima reprezentacija koje su se kvalificirale u završnicu te slike svih događanja na terenu tijekom svake utakmice u završnici natjecanja. Fotografije će se moći pogledati od 8. lipnja 2012. u zasebnoj Canonovoj fotogaleriji na web-stranicama Europskog nogometnog prvenstva 2012. http://www.uefa.com/canon.

Nogometni navijači koji će uživo pratiti prvenstvo mogu posjetiti službene navijačke zone u Varšavi i Kijevu, gdje će imati priliku fotografirati se u Canonu. Navijači će dobiti kôd koji će morati unijeti na posebnom navijačkom mikro web-mjestu tvrtke Canon Europe www.canon-europe.com/football. Na taj će način dobiti pristup svojim fotografijama, koje zatim mogu poslati prijateljima u obliku elektroničkih razglednica, objaviti na Facebooku ili spremiti kao uspomenu na odlazak na Europsko nogometno prvenstvo 2012.

Canon Euro 2012.

James Leipnik, direktor komunikacija u tvrtki Canon EMEA, izjavio je: "Canon je s ponosom ponovno preuzeo ulogu službenog pokrovitelja Europskog nogometnog prvenstva UEFA EURO 2012™, jednog od najuzbudljivijih sportskih događaja na svijetu. Dojmljive fotografije svima su nam nadahnuće, a na natjecanju u Poljskoj i Ukrajini možemo očekivati brojne slike koje će ovjekovječiti velike nogometne trenutke. Uzbuđeni smo što ćemo imati priliku nogometnim navijačima širom svijeta olakšati razgledavanje i razmjenu nezaboravnih slika njihovih idola i njih samih tijekom čitavog natjecanja."

Canonova uloga službenog pokrovitelja Europskog nogometnog prvenstva 2012. nastavak je njegove dugačke povijesti podrške na nogometnim događanjima, koja se proteže na više od trideset godina. Canon je bio službeni pokrovitelj prvenstva EUFA EURO 2004™ i prvenstva UEFA EURO 2008™ te službeni dobavljač UEFA-ine Lige prvaka™ od 1995. do 2000. i od 2004. do 2006. U novije je vrijeme bio pokrovitelj Afričkog kupa nacija 2006. i 2008., Prve ruske nogometne lige od 2006. do 2011. te Danoneova Kupa nacija za igrače u dobi od deset do dvanaest godina od 2010. do danas. Canon je bio i pokrovitelj Svjetskog nogometnog prvenstva (1978. – 1998.) i Europskog nogometnog prvenstva (1980. – 1996.).

Kategorija: 
Foto Press

Objavljeno: 11.06.2012.