Fotonaut 1 – 2013.

U utorak 2. srpnja 2013. u 19.30 sati, otvorenje je izložbe fotografija Fotonaut 1 - 2013. Izložba će biti otvorena u Galeriji Fotokluba Zagreb, Ilica 29/III., Zagreb, a moći će se pogledati do 15. srpnja 2013.

Jasenka Mandžuka - Deep Love

„Fotonaut 1“ tradicionalna je izložba polaznika škole fotografije „Fotonaut“ koja se održava krajem školske godine. Ove godine 14 polaznika škole predstavit će 53 fotografije. Ova izložba nije samo sažetak jedne godine rada, nego i odskočna daska u izlagačke vode, a za mnoge i prijelomni trenutak u kojem se ruše barijere i savladaju strahovi od javnog nastupa.

Edita Sentić - Damir Urban

Kao i svake godine vidjet ćemo fotografije autora koji barataju različitim stupnjevima znanja i koji imaju drugačije pristupe fotografiji kao autorskom djelu. Uz fotografije krajolika i urbanih krajolika ima i dokumentarnih i putopisnih fotografija te fotografija s kreativnim i apstraktnim pristupom temi. Ove je godine izložen i znatan broj makro fotografija koje se pristupom realizaciji također mogu svrstati u kategorije kreativne i apstraktne fotografije.

Anita Marić - U svetištu

Raznovrsnost tema i pristupa posljedica su bogatog programa u kojem se potencira individualnost polaznika, precizno promišljanje ideje i sloboda stvaranja. Stoga su i ove godine polaznici škole fotografije „Fotonaut“ pokazali tradicionalno visoku razinu kvalitete te dokazali da je stasala još jedna generacija fotografa sposobna za visoke dosege unutar područja fotografije.

Dražen Tirić - Lightroom

Popis autora:

Anita Marić
Dražen Tirić
Edita Sentić
Ilija Aščić
Iskra Mandarić
Ivan Damir Anić
Jasenka Mandžuka
Lela Zengal
Mirjana Mihalec
Nataša Bokan
Nikolina Zavišić
Nino Barhanović
Rikardo Perhoč
Zvjezdana Flanjak Perhoč

Rikardo Perhoč - Sunčevi-akordi 3

Kategorija: 
Foto Događanja

Objavljeno: 02.07.2013.