fot-o-grafiti.hr
https://www.fot-o-grafiti.hr/polaznici/

Pratite nas preko Facebook stranice
https://www.fot-o-grafiti.hr/polaznici/viewtopic.php?f=29&t=842
Stranica: 1/1.

Autor/ica:  Tiljak [ 16 ruj 2015, 12:26 ]
Naslov:  Pratite nas preko Facebook stranice

Kako najsigurnije pratiti što se događa u Školi fotografije Fotonaut?

Pretplatite se na našu Facebook stranicu:
https://www.facebook.com/fotonaut?fref=ts

Privitak:
face follow.jpg
face follow.jpg [ 45.4 KiB | Pogledano 3847 put/a. ]


Prvo napravite Like, a zatim stisnite i Following, ako stisnete na malu strelicu otvorit će Vam se izbornik na kojem možete odabrati See First - tako da nikad ne propustite niti jednu obavijest.

Zašto je to dobro? Zato što u zadnje vrijeme svaki naš mail dobije tek svaki četvrti pretplatnik.

Kako većina servera blokira mail poruke koje su poslane na veliki broj adresa, tretira ih kao neželjenu poštu (spam), obavijesti koje idu na veći broj osoba šaljemo preko mailing liste "MailChimp" koja je trebala osigurati da svaki mail dođe do primatelja.

Na žalost svaki sustav nakon nekog vremena počinje stvarati probleme, pa tako i ovaj. Za sada je najveći problem kod primatelja koji koriste gmail (možda je tako i kod drugih koji koriste yahoo, hotmail i sl. ali ne možemo znati jer nismo korisnici tih sustava).

Gmail je počeo mailove koji dolaze s mailing lista tretirati kao neželjene promotivne mailove, tako da oni sve češće završavaju u mapi "Promotions".

Kako doći do mailova? Pratite crveno zaokružena područja. U prvom području gdje sad piše "Less" dok ne kliknete u njega piše "More". Ako piše "More" kliknite - otvorit će se niz novih izbornika. Kad kliknete na "Categories" ponovo se otvaraju novi izbornici, među njima je i "Promotions" i naš ćete mail najvjerojatnije naći u toj kategoriji. Da izbjegnete stalno provjeravanje mailova koristite Facebook, skraćene će obavijesti biti poslane tamo, ako vidite nešto novo, provjerite svoj mail kako biste našli punu obavijest. AKo je ne vidite kontaktirajte nas direktno.

Privitak:
gmail-problem.jpg
gmail-problem.jpg [ 39.53 KiB | Pogledano 3847 put/a. ]

Stranica: 1/1. Vremenska zona: UTC [LJV]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/