fot-o-grafiti.hr
https://www.fot-o-grafiti.hr/polaznici/

DIREKTORI FOTOGRAFIJE U ZAGREBU
https://www.fot-o-grafiti.hr/polaznici/viewtopic.php?f=19&t=162
Stranica: 1/1.

Autor/ica:  renchie [ 02 lis 2009, 13:39 ]
Naslov:  DIREKTORI FOTOGRAFIJE U ZAGREBU

Ako je netko zainteresiran za radionicu: Renomirani direktori fotografije u Zagrebu!

Poštovani,

Pozivamo Vas da budete naši gosti na radionici za Direktore Fotografije koja će se održati od 16. – 18. listopada 2009. godine, u Kinu Mosor u Zagrebu, gdje ćete imati priliku za razgovor i druženje sa našim uvaženim gostima, gospodom Oliverom Stapletonom, Billom Butlerom i Paolom Casciom.

Oliver Stapleton je direktor fotografije na filmovima Lasse Hallströma „Kućna pravila“, „Casanova“, „Prijevara“, „Vijesti iz dubine“, „U sjeni prošlosti“, te poznatim filmskim ostvarenjima - „ Ned Kelly“, „Buffalo Soldiers“, „Šalji dalje“, „Čudovište iz vode“, „San ljetne noći“, „Moja lijepa praonica“ i brojni drugi, a pozvali smo ga u Zagreb da bude naš gost predavač na radionici za filmske snimatelje koja će se održati 18. – 20. rujna 2009. godine, u Kinu Mosor u Zagrebu.

Paolo Cascio dobitnik je nagrade za mlade talente od International Cinematographers Guilda, a radio je na preko 30 filmova, od kojih su poznatiji „Plešimo zajedno“, „Lovac“, „Kontrolori leta“, „Lančana reakcija“, „Beskonačan dan“, serije „Hitna služba“, „Bračne vode“, „Chicago Hope“ i brojni drugi.

Bill Butler je dobitnik nagrade za Životno djelo American Society of Cinematographers, nominiran za Oscara za film „Let iznad kukavičjeg gnijezda“. U njegova djela se ubrajaju „Ralje“, „Rocky IV“, „Rocky III“, „Briljantin“...

Radionica je besplatna i namjenjena je svim osobama koje se bave filmskim snimanjem!

Radionicu organizira 4 Film d.o.o. iz Zagreba, su-financirana je sredstvima Europske Unije, a AVC Zagreb pobrinut će se za tehnički dio radionice.Molimo Vas da prijave za radionicu i vaš CV pošaljete na mail: info@4film.hr

Stranica: 1/1. Vremenska zona: UTC [LJV]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/