Prema mom dojmu na fotografiji se nalazi mjehur od sapunice u kojem se reflektiraju ljestve, a sam mjehuric smjesten je na prijelazu poda i zida.
Mislim da je apsolutno pogodjeno zakosenje slike kojim se dobija dijagonala koja nas sa lijeve strane uvodi u sliku te dovodi do glavne tocke interesa, mjehurica, ali nas ne vodi dalje van.
Unutar mjehurica je interesantna i odlicno pogodjena refleksija koja nam kruzno vodi pogled, ali ga nigdje linije ne vode van, kako je sve lijepo zamijetila apotekarica. Unutar same refleksije, ako sam u pravu

, vidi se fotic koji je postavljen na stativ na ljestvama, ali bez vidljivog fotografa, sto bi ukazivalo da je fotka pripremana i zamisljena. Cijela fotka ostavlja jedan sanjiv i nestvaran osjecaj u koji se odlicno uklapa i pozadina. Osim toga, izrez ne bih mijenjao jer mislim da pozicija mjehura i nakosenost ostavlja dojam padanja, nestabilnosti i sveukupno povecava nestvarnost. Kao uhvaceni trenutak koji ce ubrzo nestati zauvijek.
Mislim da je to sve odlicno pogodjeno, ali tu dolazimo do dijela koji mi se ne svidja - izuzetno jake refleksije svjetla, vjerojatno sunca kroz jedan od prozora, koje spaljuje lijevi gornji dio fotografije i nalazi se na samom rubu naseg mjehurica te izrazito odvlaci pogled. Mislim da se to trebalo pokusati barem smanjiti u postprocesingu kada se vec nije uspjelo izbjeci kod fotkanja. Osim toga, slika ostavlja dojam prejake obrade u PS-u koja je dovela do ove zrnatosti, ako se ne varam. Fotka je dosta male rezolucije pa nije niti posve jasno da li je to efekt koji se zelio dobiti ili jpeg koji je previse obradjen.
Sveukupno, fotografija zaokuplja paznju i navodi me da ju dulje pogledam i analiziram, sto je apsolutni plus, te osim toga izaziva emocionalni odgovor, sto su sve pozitivne osobine i dosta odvlace od ovih negativnih dijelova, ali je moj dojam da bi se na njima ipak trebalo poraditi. Kao da autor/ica ima jako dobar osjecaj za estetiku, ali mu/njoj nedostaju jos tehnicki aspekti. U svakom slucaju bolje nego obrnuto