fot-o-grafiti.hr
http://www.fot-o-grafiti.hr/polaznici/

Dobrodošli na forum Fot-o-grafita!
http://www.fot-o-grafiti.hr/polaznici/viewtopic.php?f=29&t=49
Stranica: 1/1.

Autor/ica:  Tiljak [ 04 svi 2009, 12:59 ]
Naslov:  Dobrodošli na forum Fot-o-grafita!

Dobrodošli na forum Fot-o-grafita!

Ovaj forum je namijenjen fotografima i ljubiteljima fotografije koji žele napredovati i stjecati nova znanja, a uz to se družiti, razmjenjivati iskustva i pomagati jedni drugima.

Mi nismo zajednica anonimnih korisnika - ovdje se druže osobe koje su se upoznale u stvarnom životu, a žele imati i svoje mjesto za druženje na mreži. Značajan broj korisnika su profesionalni fotografi, ovo je zapravo forum polaznika fotografskih tečajeva, no kroz naše su tečajeve prošli mnogi profesionalci koji su željeli usavršiti svoje vještine u pojedinim segmentima, a neki su se polaznici profesionalno počeli baviti fotografijom nakon što su završili tečajeve.

Mi smo zatvorena zajednica - no to ne znači da nam se ne mogu pridružiti i novi članovi, ali primamo ih samo po preporuci već aktivnih članova. Prijave na forum su onemogućene, samo administrator može unijeti nove članove. Nakon što ti odobrimo prijavu povremeno ćeš od nas dobivati dodatne obavijesti o raznim aktivnostima koje su vezane uz našu zajednicu, to je i način da nam se pridružiš na izletima, odlascima na izložbe, radionicama, tečajevima, predavanjima i ostalim aktivnostima.

Kako se svi poznamo, naša su pravila malobrojna i jednostavna - pravila pristojnosti i zakonska pravila navedena su kod zahtjeva za registraciju. Kako smo mi fotografska zajednica treba još napomenuti da smiješ postati samo svoje fotografije i da ne smiješ ni na koji način kršiti zakon o autorskim pravima. Ako želiš otvoriti raspravu o nekoj fotografiji koja nije tvoja - smiješ staviti link na mjesto na kojem se nalazi ta fotografija.

Na isti se način treba ponašati prema ostalim autorski zaštićenim materijalima: programima, knjigama, časopisima ... Ne dozvolja se direktno stavljanje linkova za preuzimanje takvih materijala!

Slike objavljene na forumu privatno su vlasništvo korisnika i ne smiju se koristiti u daljnjoj reprodukciji na bilo kojem mediju bez dozvole autora.

Nemoj reklamirati usluge i proizvode bez dozvole administratora.

Svi postovi su mišljenja njihovih autora, a ne vlasnika i uredništva Fot-o-grafita. Slobodni ste svaki post za koji smatrate da krši pravila prijaviti moderatoru.

Ova se pravila mogu promijeniti u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave.

Želimo vam ugodan boravak na forum Fot-o-grafita.

Stranica: 1/1. Vremenska zona: UTC [LJV]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/