Mmm da, baš sada gledam ovu spiku na bonove i mobile internet stick na Tele2....pa onak, nije baš jeftinjara.
U startu moraš iskrcati 395 Kn, od čega oni odmah na račun stave 100 Kn, u idućih 5 mjeseci po 50Kn, a zadnji mjesec 44 kn, što bi reklo "drže" te na mreži min. 7 mjeseci. Osim toga, da bi sve ovo vrijedilo, svaki se mjesec mora obnavljati račun s minimalno 50kn. Ako obnoviš račun sa 100kn automatski se uletava u jeftiniju tarifu, sve do iduće obnove, koja opet može biti 100kn pa se zdržava jeftinija tarifa ili sa 50kn pa se vraća na skuplju tarifu (skuplja tarifa 0,69 kn po MB i 6,9 kn konekcija / jeftnija je 0,39kn po MB i 3,9 kn konekcija). E sada ono što mi nije jasno je cifra od 6,9kn za uspostavu konekcije u skupljjoj tarifi ili 3.9 kn u jefnijoj tarifi. Po tome ispada da kada se jednom konektaš da je bolje ostai on-line što dulje, jer ti svaki puta iscuri lovi za konekciju.
Mala kalkulejšn: recimo na moreni sam, konektam se (ako ima signala, dao Bog) i postam 3 fotke na forum ukupno od 500kb...taj sport će me koštati u skupljoj tarifi 7,245kn+promet za otvaranje foruma, a u jeftinijoj tarifi to bi bilo 4,095kn + promet za otvaranje foruma.
Tako sam ja to skužio, pa tko voli nek izvoli