Završen WFW Zagreb

U subotu, 1. prosinca 2007. spektakularnim revijama i dodjelom modnih nagrada završen je revijalni dio WELLA FASHION WEEK-a ZAGREB.

© Robert BallonMarijana Hrastar ponovo je spojila nespojivo i oduševila je lepršavom, španjolskom inspiriranom kolekcijom, dok je Zoran Aragović napravio pravi show na pisti. Uz glazbenu pratnju grupe Lollobrigida, flourescentnih boja i na znakovit je način proslavio je Dan borbe protiv AIDS-a. Tradicionalni gost WFWZ-a Louis de Gama i ove je godine opravdao naziv miljenika zagrebačke publike. Gošća iz Mađarske, Daria Kostenko pokazala je kolekciju prožetu etno motivima, a francuski brand ekskluzivnog donjeg rublja Etam seksipilnom je kolekcijom ostavio dvoranu bez daha.

Modnu nagradu, prateći tradiciju vodila je manekenka Iva Jerković, a i ove su godine dodijeljene u 5 kategorija.

Najboljim mladim dizajnerom po ocjeni stručnog žirija u sastavu: predsjednica žirija gđa. Ana Lendvaj, gđa. Alma Premerl Zoko, gđica. Vanja Došen, gdin. Dorijan Klarić i gdin. Boris Banović, proglašena je INES ZRNC GREGORINA kojoj je brand menager Tele2 gđa. Maja Čulig predala prepaid start paket s mobitelom, a Mandicu uručila najpoznatija modna novinarka u Hrvatskoj gđa. Ana Lendvaj. Također, posebno su pohvaljene Ines Jakšić i Natalija Smogor. Zanimljivo je da je stručni žiri nagradu dodijelio mladoj Ines koju je zamijetio i Gabriel Opoku, menager Boy Gorgea i Andrewa Majtenyi-a, te postao njen zastupnik u Londonu.

© Robert BallonMandicu za najbolju manekenku i Micronis notebook set ANI GRUICI uručio je direktor predstavništva LG-a, gdin. Marijo Medved. MIROSLAV ŽAKNIĆ proglašen je najboljim manekenom, a dan u wellness centru Papageno dodijelila mu je zastupnica Rich Prosseca, gđa. Vanja Keletić. Jadransko osiguranje dodijelilo je nagradu publike za najbolju kolekciju. Vrijednosnicu Jadranskog osiguranja ove su godine podijelile ANA KUJUNDŽIĆ i prošlogodišnja pobjednica ALEKSANDRA DOJČINOVIĆ s istim brojem glasova. Ani je nagradu predao predsjednik uprave Jadranskog osiguranja, gdin. Josip Leko, a Aleksandri PR P&G-a gađa. Marina Jurković.

Nagradu večeri, MANDU za najbolju kolekciju na 9. WELLA FASHION WEEK-u ZAGREB osvojio je trojac MU:N (Ana Leskovar, Anita Alić i Martina Ivanković) koji se prvi puta predstavljao na WFWZ-u. Nagradu New Technology-a, ComTrade kompjuter predao im je direktor New Technology-a gdin Petar Pintar, a brončanu MANDU predao im je Louis de Gama.

Više fotografija s revija možete vidjeti u našoj galeriji.Više fotografija s revija možete vidjeti u našoj galeriji.

Kategorija: 
Modna fotografija

Objavljeno: 07.12.2007.