WELLA FASHION WEEK ZAGREB

Na 10-tu obljetnicu WFW u Zagreb dolazi 26 internacionalnih modnih dizajnera

Od 05. do 11. svibnja 2008. Zagreb će već tradicionalno u Balonu Boćarskog doma ugostiti mnogobrojne domaće i strane dizajnere koji će predstaviti svoje kolekcije za nadolazeću sezonu jesen/zimu 2008. /2009.

© Robert BallonOrganizatori poručuju: iako se svake godine trudimo napredovati i biti što bolji i kvalitetniji, 10. obljetnica je nešto na što smo obratili posebnu pozornost. Uz mnogobrojne domaće dizajnere ( Marijanu Hrastar, Artiđane, Mu:n, Martu Buzolić, Ines Zrnc Gregorinu koja će sudjelovati na idućem London Fashion Weeku...) WELLA FASHION WEEK ZAGREB i ove godine u grad dovodi značajne internacionalne modne dizajnere, točnije njih 26 koji će na zagrebačkoj pisti pokazati kakva je moda i što će se nositi u Ateni (Victoria Kyriakides), Budimpešti (Luu Anh Tuan, Daria Kostenko), Pragu (Tiqe) , Hong Kongu (Ika Butoni, začetnica i legenda azijske modne scene, te osnivačica Bali Fashion Weeka), Vilinusu (Aiste), Londonu (Louis de Gama, Romero Bryan, Michelle Lowe Holder...), Parizu (Ling i Dawei, Christophe Guillarme), Sarajevu (Lejla Salibašić), Dublinu (Maria Cardenas), Milanu (Romeo Gigli, Mariano la Barbiera) Tokyu (Gut’s Dynamite Cabaret)...

© Robert BallonTreba istaknuti i inozemne dizajnere poput Aiste iz Litve, ekološki osjvještenog branda koji oduševljava svojim prirodnim materijalima i specijalnim tehnikama šivanja. Također, ponosno najavljujemo dolazak Romera Bryana, nove londonske zvijezde čiji su talent prepoznale zvijezde poput Kate Moss, Beyonce, Cameron Diaz i Victorie Beckham koje sve češće na crvenom tepihu viđamo u njegovim kreacijama.

Osim toga, imati ćete prilike vidjeti i najbolje hrvatske dizajnere s mini kolekcijama kreiranim samo za ovu priliku. Na „ZVJEZDANOJ VEČERI” 10.5. u subotu biti će dodijeljena i 10. fashion award – Manda.

WELLA FASHION WEEK ZAGREB zatvorit će promocija monografije Ivana Balića Cobre „Oko za ljepotu“, 11.05. u 20:00h (nedjelju) u hotelu Arcotel. U monografiji su fotografije preko 300 najljepsih žena bivše Jugoslavije koje su pozvane i na sam event.

Kategorija: 
Modna fotografija

Objavljeno: 02.05.2008.