Tečaj modne fotografije

U Fotoklubu Zagreb uskoro započinje treći tečaj modne fotografije.

Adrijana © Damir Tiljak8. veljače s početkom u 19 sati u Fotoklubu Zagreb započinje treći tečaj modne fotografije. Tečaj će se održavati tijekom veljače i ožujka u trajanju od 2 mjeseca. U tom će vremenu biti održano ukupno 6 snimanja u trajanju od 40 sati i predavanja u trajanju od 20 sati. Predavanja će obuhvatiti kompletno gradivo od povijesti modne fotografije sve do marketinga i promocije koju modni fotograf treba za početak rada kao i osnovnu digitalnu obradu. Praktičan rad pokrit će sve aspekte, od pripreme studija i rada s modelom, do snimanja na terenu. Od 6 termina snimanja 4 će biti u studiju, a 2 na terenu:
Ines © Damir Tiljakjedno sa studijskom rasvjetom, a drugo sa dostupnim svjetlom.

Polaznike će kroz tečaj voditi profesionalna dobro uhodana ekipa:

voditelj tečaja – Damir Tiljak
organizacija i digitalna obrada – Darija Tripalo
stilistica – Sanja Jakupec
šminka – Marija Koprtla
frizura – Irena Dominić
Marko © Damir Tiljakasistent voditelja – Mate Zemljić

Modeli su Adrijana, Ines, Marko i Petra iz modne agencije Midiken Model Management, a kao i uvijek za raznovrsnost pristupa pobrinut će se gosti predavači:

Ante Tonči Vladislavić – redovni profesor na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu
Mare Milin – profesionalni fotograf
Petra © Damir TiljakSaša Joka – modni urednik magazina ELLE

Prvo će predavanje biti održano već u srijedu od 8. veljače od 20 sati. Od 19 sati su upisi i upoznavanje s gradivom, a nakon kraće pauze prof. Vladislavić će održati predavanje o povijesti modne fotografije. Sve informacije i obavijesti možete dobiti na telefon 01 48 333 59, na istom broju možete se predbilježiti za tečaj i dogovoriti se za upis. Broj polaznika je ograničen.

Kategorija: 
Modna fotografija

Objavljeno: 03.02.2006.