Strava na tečaju modne fotografije

Pod sumnjivim okolnostima nestala kompletna ekipa naprednog tečaja modne fotografije

Pokušaj povrata posuđenih vjenčanica koje su bile korištene za modno snimanje, za L.J., 24- godišnju djelatnicu zagrebačkog salona vjenčanica "N", završio je stravičnim šokom. Naime, nakon što ju je u nedjelju oko 19 sati u prostorijama Fotokluba Zagreb u Ilici 29, gdje je održano snimanje, umjesto voditelja i polaznika tečaja te posuđenih haljina dočekao prazan studio sa samo jednim fotoaparatom na stativu smještenim usred prostorije, L.J. je, kako smo jučer doznali u PU zagrebačkoj, na display-u kamere počela pregledavati slike ne bi li doznala što se dogodilo.

© Damir TiljakNo, već prva, a kako se pokazalo i jedina fotografija, sledila joj je, kako nam je rekla sama L.J., krv u žilama.
- Taj strašan stvor, kad moram tako reći jer se jednostavno ne mogu sjetiti drugog izraza, sa ogromnim zubima i obučen u našu zaista prekrasnu haljinu iz kolekcije 2007/2008 nadvio se nad tu predivnu, nevinu djevojku kao da će je rastrgati. Bojim se najgoreg - jecajući nam je ispričala L.J. dodavši da je, iako je bila u šoku, skupila hrabrost da ode do automata za kavu i popije toplu čokoladu. Naime, omiljeni napitak, kako tvrdi L.J., jedini joj je u tom stravičnom trenutku mogao dati snagu da nazove policiju.

- Nadam se da će policija naći to stvorenje koje je sigurno krivo za nestanak fotografa, nevine djevojke sa slike i naših predivnih haljina - kaže L.J. očajna što će zbog tog monstruma sa slike, u šok - sobi zbog pokvarenog vjenčanja zasigurno završiti i mladenke koje su naručile ukradene haljine.

U zagrebačkoj policiji tvrde da je pokrenuta opsežna istraga za nestalim osobama i predmetima, a vrši se i analiza kontraverzne fotografije.
- Vrlo je važno utvrditi identitet navedene nepoznate osobe sa disproporcionalnim zubima na slici. Molimo sve građane ako znaju išta o njoj da odmah nazovu policiju - rekla je glasnogovornica PU zagrebačke, Ljubica Aleksandar.

Kategorija: 
Modna fotografija

Objavljeno: 29.10.2007.