Sanja Jakupec - Mustre

U nedjelju 06. svibnja 2007. na Fashion Week manifestaciji Sanja predstavlja novu kolekciju

Wella Fashion Week modno događanje u punom je zamahu, sve detalje o rasporedu revija i ostalih popratnih zbivanja možete naći na njihovim stranicama.

© Damir TiljakU sklopu ovosezonskog Fashion Weeka jesen/zima 2007/2008 u nedjelju 06. svibnja 2007. na modnoj će se pisti pojaviti i nova kolekcija Sanje Jakupec, poznatije kao dio modnog tima pod nazivom "Mustre". Osim revije Sanja je uz pomoć mnogih suradnika pripremila i performance, detalje kojeg vam ne možemo otkriti, no zato vam ekskluzivno možemo predstaviti dio modela koji će biti prikazan na reviji. Fotografije u našoj galeriji izrađene su za katalog koji će također biti predstavljen na reviji, odnosno podijeljen svim relevantnim medijima i pojedincima. Sanjina revija započinje u 20 sati te tako otvara završni dan kompletne manifestacije, koja se već tradicionalno održava na lokaciji Balon Boćarskog doma, na Prisavlju u Zagrebu.

Oko organizacije revije i performancea okupila se dobro znana ekipa koja uz ostale projekte sudjeluje i u Tečaju modne fotografije: Marija Koprtla (make-up), Kuća četki na čelu s Anitom (frizure), Damir Gerovac (styling i koreografija), Damir Tiljak (fotografija) i Benedikt Novak (design i vizuali). Sponzori revije i performancea su Četiri boje i Midikenn Model Management. Osim fotografija najnovije kolekcije koju nose modeli iz Midikena, upravo oni koji će je nositi i na reviji, u galeriji možete vidjeti i prvo javno predstavljanje kompletne ekipe revije i performancea.

Kategorija: 
Modna fotografija

Objavljeno: 05.05.2007.