Počinje Dove Fashion.hr

Modno događanje će se od 24. do 26. rujna održavati na avangardnoj lokaciji Stare tvornice Zagrepčanka

Modno događanje Fashion.hr, koje se već nekoliko godina održava pod vodstvom direktora i osnivača Vinka Filipića u gradovima kao što su Varaždin i Zadar ne bi li tako decentralizirali hrvatsku modu, ovu će se jesen, od 24. do 26. rujna 2009., ipak preseliti u Zagreb.

"Smatramo da moramo krenuti u novom smjeru i sve reflektore usmjeriti prema dizajnerima koji će uglavnom pozivati vlastite kupce. Raditi golemu predstavu od revije više ne predstavlja logičnu i uspješnu koncepciju jer teška vremena zahtijevaju ozbiljna promišljanja o modi. Odjeća nije samo igra već životni put svih dizajnera koje predstavljamo, analogno tome svoje nove ciljeve shvaćamo vrlo ozbiljno, a u tome nas sa punom potporom prate brojni sponzori.Tematski smo podijelili večeri koje se razlikuju po profilima publike, dizajnerske pozivnice činiti će više od 70% svih uzvanika dok će poznate osobe također pozivati dizajneri osobno" obrazložio je Vinko Filipić preseljenje u Zagreb te revije eminentnih hrvatskih dizajnera na Dove Fashion.hr.

U tri tematske večeri, neslužbenog naziva GLAMOUR, CHIC i AVANGARD svoje vizije prezentirati će najkvalitetnija dizajnerska imena u zemlji: Ivica Skoko, eNVy room, Zoran Mrvoš, Nataša Kos, Robert Sever, Igor Galaš, Ivica Klarić, Stjepan Čuka, Branka Donassy, I-GLE, Ivana Barač, Ivona Martinko i XD Xenia design.

Program

STARA TVORNICA ZAGREPČANKA

Četvrtak: 24. 09. 2009.
20:00 h

FASHION.HR +
Aleksandra Dojčinović

Ivica Skoko

Nataša Kos

Envy Room

Zoran Mrvoš

Petak: 25. 09. 2009.
20:00 h

FASHION.HR +
Ana Maria Ricov

Ivica Klarić

Stjepan Čuka

Robert Sever

Igor Galaš za Dove pro-age.

Subota: 26. 09. 2009.
20 h

Branka Donassy

Ivona Martinko

Ivana Barač

XD Xenia Design

I-Gle

Kategorija: 
Modna fotografija

Objavljeno: 21.09.2009.