Lice u ogledalu

Promociju knjige o šimnkanju

Tamara © Damir TiljakIzuzetna nam je čast i zadovoljstvo najaviti vam promociju knjige o šimnkanju zanimljivog naziva «Lice u ogledalu» autorice Marije Koprtle.

Pridružite nam se 18. studenoga 2008. godine u 19 sati u prostorijama Galerije Stančić, Kneza Mislava 11 i zajedno s nama sudjelujte na događanju koje predstavlja službeno otvaranje vrata dizajnersko-strukovne manifestacije međunarodnog karaktera 3. „Modni ormar“ / HOMMAGE MARINU DRŽIĆU 500 godina od rođenja/.

Profesionalna šminkerica s dugogodišnjim iskustvom na 150 stranica donosi osnovne zakonitosti šminkanja te stručne savjete uz pomoću kojih ćete šminkanje pretvoriti u pravu umjetnost.

Knjiga je namijenjena korisnicima dekorativne kozmetike, ženama koje žele saznati nešto više o umijeću šminkanja te osobama koje upravo šminkanje vide kao vlastiti poziv te vještinu koju žele istražiti. «Lice u ogledalu» svojevrsni je uvod u osnove make-upa koji će vam pomoći da u svakom trenutku zasjate istinskom ljepotom.

U sklopu promocije održat će se i izložba fotografija iz knjige pod nazivom «Slike u boji» na kojoj će se predstaviti modeli koje je svojim majstorijama našminkala upravo Marija Koprtle. Izložbu možete pogledati u Galeriji Staničić u ulici Kneza Mislava 11 u Zagrebu od 15– 20 sati od 18. do 23. studenog 2008. godine.

Laura cosmetics, kompanija koja predstavlja više od trideset svjetski poznatih kozmetičkih brandova, prepoznala je kvalitetu projekta i zajedno s kozmetičkom linijom SISLEY pružila potporu jedinstvenom spoju fotografije i šminke te stavila točku na „i“ svim licima modnih revija ovogodišnjeg Ormara.

U projektu «knjiga – izložba - film» sudjelovalo je 20 fotografa pod vodstvom fot-o-grafita koji su zaustavili vrijeme na licima 24 modela koja krase ovu osebujnu knjigu o igri boja na licima. Tu su svoje mjesto pronašli i modeli modne agecije Midikenn – model management te osobe iz modnog i umjetničkog svijeta.
Izložbu otvara umjetnički kratki film kojeg potpisuje Dario Hacek – apsolvent ADU, odsjek: snimanje.
Svi «šminkerski trikovi» u knjizi, na fotografijama izložbe i u filmu Marijinih su ruku djelo!

PROMOCIJA KNJIGE “LICE U OGLEDALU” & PROMOTIVNO ŠMINKANJE SISLEY

Povodom promocije knjige o šminkanju “Lice u ogledalu“ autorice Marije Koprtla čiji je sponsor Laura kozmetika kad distributer kozmetičke linije SISLEY , ekskluzivno u parfumeriji IRIS Kaptol Centar Zagreb 27, 28 i 29. studenog 2008. u vremenu od 15 -19h biti će održana promotivna šminkanja na kojima će autorica knjige prezentirati igru boja na licu i otkriti neke od brojnih tajni šminkanja.
Kupci koji u navedenom razdoblju u toj Iris parfumeriji kupe najmanje dva Sisley proizvoda (od kojih je jedan iz skin care programa) na dar će dobiti svoj primjerak knjige “Lice u ogledalu”.

Kategorija: 
Modna fotografija

Objavljeno: 18.11.2008.