Fashion Weekend

Od 13. –15. srpnja u Zadru će se održati najveće ljetno modno događanje.

Još svega dva dana dijeli nas od početka ovogodišnjeg Fashion Weekenda, koji će se od 13. – 15. srpnja održati u Zadru na Trgu 5 bunara. Osim predstavljanja najnovijih kolekcija za sezonu proljeće/ljeto '07 organizatori su pripremili i dodatne aktivnosti koje će svim gostima i ljubiteljima mode osigurati pravu i nezaboravnu zabavu.

U četvrtak after party u nadaleko poznatom klubu The Garden, u petak u Arsenalu, a za subotu se sprema specijalni red carpet wet party na brodu koji će isploviti s mula zadarske rive. Osim toga partner Fashion Weekenda Max Factor tri subote organizira beauty corner na dvije lokacije u gradu gdje svi zainteresirani mogu doznati novosti iz svijeta beauty industrije te probati šminku poznatih svjetskih šminkera.

Fashion Weekend će započeti 13. srpnja s Modnom guštericom, nastaviti će se 14. srpnja revijama na kojima će sudjelovati: Jelena Vojković, Etna Maar, Studio 2D, Nada Došen i Mustre, dok će se u subotu 15. srpnja dodijeliti nagrada Varteks Hands da bi cijelo događanje zatvorile revije na kojima će se predstaviti: Đorđe Smajlović, Thesaurus, Envy Room, Ivica Skoko i Di Caprio. Sva događanja započinju u 21:00.

Kategorija: 
Modna fotografija

Objavljeno: 11.07.2006.