Cro-a-Porter BLOW

Od petka 25. studenog 2005. Zagreb je postao bogatiji za još jedan kreativni frizerski studio osmišljen kao konceptualni prostor svih dosadašnjih (i budućih) modnih događaja NOKIA Cro-a-Porter.

Ekipa NOKIA Cro-a-Portera, vodećeg hrvatskog modnog i medijskog događaja, u novouređenom prostoru na adresi Medveščak 25 otvorla je Cro-a-Porter BLOW frizerski studio.

Uz slogan "KOSA S POTPISOM" prostor frizerskog studija Cro-a-Porter BLOW kombinacija je raznih koncepata dosad organiziranih modnih događaja Cro-a-Porter. Tako će se prilikom posjeta frizerskom studiju klijenti bookirati na recepciji Grand Hotela Cro-a-Porter iz sezone jesen-zima 2004/2005, radni dio odvijati će se pod srebrnim svodom inspiriranim srebrnim pistama ovosezonskog NOKIA Cro-a-Portera, a na plazma ekranima postavljenim u prostoru prikazivati će se snimke modnih revija iz prethodnih sezona NOKIA Cro-a-Portera.

Stručno frizersko osoblje sa dugogodišnjim kreativnim radnim iskustvom na NOKIA Cro-a-Porteru u svome će radu isključivo koristiti preparate vodećeg proizvođača profesionalne kozmetike za kosu - REDKEN, a biti će odjeveni u službene uniforme koje su za njih dizajnirali hrvatski modni dizajneri - sudionici NOKIA Cro-a-Portera.

Stalni posjetitelji frizerskog studija Cro-a-Porter BLOW, zadovoljni i moderni klijenti, imati će priliku osvojiti i VIP propusnice za prisustvovanje modnim revijama za buduća događanja u sklopu NOKIA Cro-a-Portera.

Kategorija: 
Modna fotografija

Objavljeno: 01.12.2005.