Rumunjska u očima fotografa

U utorak, 13. ožujka 2012. godine, u 18.30, održat će se u prostorijama Fotokluba Zagreb, na adresi Ilica 29, svečano otvaranje izložbe fotografija “La Roumanie sous l’oeil du photographe” / “Rumunjska u očima fotografa” u okviru aktivnosti organiziranih povodom Mjeseca frankofonije u Zagrebu.

Izložbu organizira Veleposlanstvo Rumunjske u Republici Hrvatskoj u suradnji sa Fotoklubom Zagreb, uz podršku Zaklade “Amfiteatru” (“Amfiteatar”), Rumunjske agencije za turizam i događaje u partnerstvu sa časopisom “Vacante si calatorii” (“Odmori i putovanja”)  i sadrži sedamdeset fotografija sedamdesetero mladih umjetnika.

Fotografije izložbe su najbolji radovi koji su bili odabrani tijekom svih Nacionalnih salona turističke fotografije Rumunjske. Izložba ima četiri djela: Priroda i ekspresivnost; Portreti; Urbani prostori te Kultura i identitet.

Na svečano otvaranje pozvani su sudjelovati veleposlanici i članovi diplomatskog zbora akreditiranog u Hrvatskoj, predstavnici Ministarstva vanjskih i europskih poslova i lokalnih vlasti, članovi Fotokluba Zagreb, medije i ljubitelji vizualnih umjetnosti.

Izložba će biti otvorena do 19. ožujka 2012.

Kategorija: 
Foto Događanja

Objavljeno: 08.03.2012.