Foto dani mladih

Novi foto projekt mladih kreativaca!

Ove godine očekuje vas drugo izdanje uspješnoga projekta Foto dani mladih čiji je organizator Lumiere Media tim, uz organizacijsku potporu Hrvatskog ferijalnog i hostelskog saveza te Turističke zajednice Grada Malog Lošinj.

Foto dani mladih

Foto dani mladih trodnevno je druženje mladih do 19 godina s natjecateljskim karakterom, a cilj je ovoga događanja okupiti mlade fotografe i modele iz cijele Hrvatske, omogućiti im da razvijaju svoje talente i stječu nova znanja te da upoznaju nove turističke lokacije, zabavljajući se i družeći se pritom sa svojim vršnjacima.

Foto dani mladih

Deset mladih fotografa i deset mladih modela ima priliku aktivno učiti te upoznati prirodnu i kulturnu baštinu manje poznatih dijelova Hrvatske, a sve to potpuno besplatno. Radionice, izleti i natjecateljski izazovi nude se mladima kako bi zajedno kvalitetno proveli tri dana u prirodi i kako bi upoznali hrvatske kulturne znamenitosti.

Foto dani mladih
Nakon prvoga izdanja Foto dana mladih 2011. u Kutini, ovogodišnji će se Foto dani mladih održati u Velom Lošinju od 28. do 30. travnja. Kako bi pozvali mlade iz svih dijelova Hrvatske da sudjeluju u njihovom projektu, mladi su Lumiereovci u ožujku održali izložbe fotografija s Foto dana mladih 2011. u Karlovcu, Zadru, Trogiru i Zagrebu. Priliku sudjelovanja u ovom hvalevrijednom projektu ima samo 20 mladih iz cijele Hrvatske, zato treba požuriti s prijavama. Više informacija o događanju možete pronaći na internetskoj stranici Foto dana mladih.

Otvorene prijave za Foto dane mladih 2012.!

Zaljubljenici u fotografiju i poziranje do 18 godina starosti imaju se čemu radovati. Počele su prijave za sudjelovanje na Foto danima mladih 2012. koji će se održati u Velom Lošinju od 28. do 30. travnja.

Za sudjelovanje se mogu prijaviti mladi iz svih dijelova Hrvatske, a organizator Lumiere Media, uz podršku Hrvatskog ferijalnog i hostelskog saveza te Turističke zajednice Grada Malog Lošinj, osigurao im je besplatan prijevoz od Zagreba do Velog Lošinja te hranu i smještaj za vrijeme trajanja događanja.

Foto dani mladih

Kako bi sudjelovali na Foto danima mladih 2012., fotografi moraju posjedovati DSLR fotoaparat, a za modele ne postoji poseban uvjet. Za prijavu i fotografi i modeli moraju na adresu elektroničke pošte fotodanimladih@lumiere.com.hr poslati svoje osobne i kontakt podatke (ime i prezime, godinu rođenja, adresu, ime škole, broj mobitela te valjanu email adresu) te od tri do pet svojih fotografija na temelju kojih će organizator napraviti selekciju i izabrati najbolje.

Foto dani mladih

Prijave traju do 15. travnja.
Više informacija o prijavama i Foto danima mladih možete pronaći na internetskoj stranici http://fotodanimladih.com.hr/.

Kategorija: 
Foto Događanja

Objavljeno: 25.03.2012.