4. Underwater Photo Marathon 2016.

Underwater Photo Marathon projekt ronilačkog kluba „Roniti se mora“ iz Zagreba želi osvijestiti i ojačati važnost podvodne fotografije te povezati zaljubljenike podmorja i fotografije diljem svijeta.

BEST OF SHOW - Michael Weberberger DSLR Fresh Water

Četvrti Underwater Photo Marathon srušio je rekord po broju prijava natjecatelja i zemalja koje su sudjelovale. Ove godine ukupno je sudjelovalo 381 natjecatelja iz čak 37 zemalja.

Portfolio - HEINZ TOPERCZER

Natjecatelji su se ove godine prijavljivali u tri glavne kategorije: DSLR, kompakt i portfolio. U svakoj od njih je bilo po pet podkategorija: ambijent, makro, crno bijela fotografija olupine, slatke ili hladne vode te kategorija creativity/fashion.

Portfolio - HEINZ TOPERCZER

Natjecanje je započelo sredinom siječnja, a završeno je početkom ožujka. Peteročlani žiri u sastavu Wolfgang Poelzer (Austrija), Viktor Lyagushkin (Rusija), Pedro Vasconselos (Portugal), Goran Butajla (Hrvatska) i Damir Zurub (direktor UWPM-a, Hrvatska) krenuo je tada u složen sustav ocjenjivanja fotografija koji je trajao gotovo pet dana, po završetku kojeg je napravljen poredak deset najboljih natjecatelja za svaku pojedinu kategoriju.

Portfolio - HEINZ TOPERCZER

Pobjednike DSLR i kompakt kategorija možete vidjeti u odgovarajućim galerijama, a pobjednički portfolio na ovoj stranici.

Portfolio - HEINZ TOPERCZER

Izložbu možete pogledati u zagrebačkoj BIZkoshnici (Ilica 71 - kod Britanskog trga).

Portfolio - HEINZ TOPERCZER

Kategorija: 
Foto Događanja

Objavljeno: 19.04.2016.