Upisi u foto tečaj i radionice

Upisi u pojedinačne tečajeve i radionice fotografske škole Fotonaut započinju 19. rujna 2011.

Na vrijeme si osigurajte mjesto ukoliko ih želite pohađati u moderno opremljenom prostoru Fotokluba Zagreb u samom centru grada, pod vodstvom mr.sc. Damira Tiljka.

Od 30-tak različitih tečajeva i radionica izdvajamo:

Opća fotografija
Digitalna fotografija
Estetika fotografije
Printanje i upravljanje bojom
Modna fotografija
Portretna fotografija
Studijska fotografija
Erotika i glamur
Kreativna i aplikativna fotografija
Umjetnička akt fotografija

U učionici opremljenoj računalima organizirani su tečajevi Photoshopa pod stručnim vodstvom diplomirane grafičke dizajnerice Darije Tripalo koja se specijalizirala za obradu fotografija.

Ovaj suvremeno koncipiran model obrazovanja 2004. godine pokrenuli su prvi hrvatski fotografski portal Fot-o-grafiti, u suradnji s Fotoklubom Zagreb. Radi se o modularnom sustavu u kojem se tečajevi različitih tematika nadovezuju jedan na drugi, a u kojem zainteresirane osobe mogu upisati tečaj koji ih zanima. Za potrebe takvog programa proučeni su programi i metodologije rada vodećih obrazovnih centara u svijetu koji se bave tematikom fotografije.

© Tihana Šmitran

Naši polaznici izlažu po svijetu, prodaju fotografije, bave se fotografijom profesionalno ili poluprofesionalno, upisuju fotografiju na umjetničkim akademijama... Čak i ako nemate tako visoke aspiracije već i nakon djelomično završenog programa možete se kreativno baviti fotografijom u sklopu Fotokluba Zagreb: izlagati, takmičiti se, pohađati besplatna predavanja, razmjenjivati iskustva, sudjelovati u domaćim i međunarodnim projektima, putovati na foto izlete, obilaziti izložbe u zemlji i u svijetu, ukratko - baviti se fotografijom na mnogo različitih načina. Zbog svega toga dolaze nam polaznici iz cijele Hrvatske, što naš klub čini još dinamičnijim i raznovrsnijim.

Stoga nemojte čekati, rezervirajte mjesto već danas! Ukoliko imate još nedoumica dođite na upis u sklopu kojeg će biti održana prezentacija škole Fotonaut na kojoj ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja. Prezentacija i upisi održat će se 19. rujna 2011. u 19 sati, u prostorijama Fotokluba Zagreb, Ilica 29/III, Zagreb.

Sve informacije i obavijesti možete dobiti ako nam pošaljete upit o školi fotografije Fotonaut na mail adresu koja se nalazi na dnu stranice.

Galerije naših polaznika možete pogledati na sljedećim linkovima:

Fotonaut 2009.

Fotonaut 2 - 2009.

Fotonaut 2010.

Fotonaut 2 - 2010.

Kategorija: 
Foto Događanja

Objavljeno: 25.08.2011.