Tražimo riječ

Fotografi za djecu Suvaga - humanitarno prodajna izložba fotografija

U subotu, 28. veljače 2009. godine u Boćarskom domu u Zagrebu, Prisavlje 2, u vremenu od 10 do 17 sati biti će održana humanitarno prodajna izložba fotografija Tražimo riječ - Fotografi za djecu Suvaga. Akciju su pokrenuli Poliklinika Suvag i tvrtka Fototeh d.o.o., a pod pokroviteljstvom Skupštine Grada Zagreba.

© Marin Topić

Službeno otvorenje je u 11 sati, a aukcija započinje u 11:30. Izložbu otvara predsjednica skupštine Grada Zagreb gospođa Tatjana Holjevac. Sva donirana sredstva biti će uplaćena na Suvag-ov žiro: 2360000-1101251151 a utrošiti će se za dijagnostičko rehabilitacijsku opremu a dio sredstava i za osnivanje fotografske sekcije u sklopu Suvaga.

Očekuje vas slijedeći program:

© Stjepan Šaškor- prodaja autorskih fotografija renomiranih hrvatskih fotografa i prijatelja tvrtke Fototeh d.o.o.
- aukcija fotografija renomiranih fotografa
- snimanje portreta, izrada snimljenih fotografija i prodaja po simboličnoj cijeni
- besplatni savjeti logopeda iz Poliklinike Suvag
- besplatne konzultacije iz stranog jezika za djecu i odrasle (engleski, njemački, talijanski, španjolski)

Kupnjom jedne ili više fotografija činite dobro djelo i pomažete osobama kojima je pomoć najpotrebnija - djeci. Fotografije hrvatskih autora koje će krasiti Vaš dom ili ured ujedno vas podsjećaju na činjenicu da ste postupili humano i od srca. Stoga, dođite i podržite ovu humanitarnu akciju i povedite vlastitu obitelj, prijatelje i poslovne partnere.

Kategorija: 
Foto Događanja

Objavljeno: 23.02.2009.