Svi na glasanje za fotke Vatrometa

Za najbolju fotografiju vatrometa glasati mogu svi posjetitelji Fot-o-grafita

U tijeku je nagradni natječaj za najbolju fotografiju vatrometa, no nemojte misliti da je glasanje ograničeno samo na one koji su poslali svoje fotografije, glasati mogu svi posjetitelji naše stranice, sve što treba je registrirati se.

Svaki registrirani korisnik dobiva 10 "zvjezdica" koje može dodijeljivati kao glasove fotografijama, uz ograničenje da jednoj fotografiji može dati najviše tri zvjezdice. Dodijeljene zvjezdice moguće ih je i uzeti natrag te ih dodijeliti nekoj drugoj fotografiji, ili ih uopće ne dodijeliti. Na taj način poredak se stalno može mijenjati i krajnji je rezultat glasanja neizvjestan do samog kraja nagradnog natječaja.

Vatrena simfonija 2007 © Hrvoje MihajlićUkoliko se dogodi da natjecatelji povuku svoju fotografiju iz natječaja, na što imaju pravo do zadnjeg trena, svi glasovi koje je fotka prikupila vraćaju se glasačima, koji ih dalje mogu rasporediti na druge fotke. Drugim riječima, iznenađenja i promjene moguće su do zadnje sekunde!

Registracijom za glasovanje automatski dobivate pravo sudjelovanja i u svim budućim nagradnim natječajima te svim ostalim aktivnostima koje će na našem fotografskom portalu biti pokrenute za registrirane korisnike.

Izbor najbolje fotografije u vašim je rukama!

Kategorija: 
Foto Događanja

Objavljeno: 23.06.2008.