Svi na bicikle

Izložba fotografija na temu civilno-društvenog aktivizma

Portal H-alter.org organizirao je natječaj za najbolju digitalnu fotografiju na temu civilno-društvenog aktivizma. Otvaranje izložbe najuspjelijih fotografija je u utorak, 16. prosinca u 18 sati u zagrebačkom Književnom klubu Booksa u Martićevoj. Tko ne stigne na otvaranje izložbu može pogledati do 15. siječnja.

© Tomislav Krišto

Izloženi su radovi slijedećih autora: Bojan Bonifačić, Bernard Čović, Siniša Glogoški, Siniša Hajsok, Damir Ivanković, Korana Jelovac, Tomislav Krišto, Jadranka Lacković, Saša Miljević, Dinko Neskusil, Gordana Petrovčić, Luka Rukavina i Željko Šunjić.

Od prijavljenih radova 87 fotografa žiri u sastavu Ognjen Alujević i Marina Kelava izabrao je pobjedničku, autora Tomislava Krište. Tomislavu će na otvaranju izložbe biti uručena glavna nagrada - bicikl.

A zašto baš bicikl? Bicikl je službeno prijevozno sredstvo redakcije portala H-alter. Bicikl je ekološki najprihvatljivije prometalo. Bicikl je miroljubiv. Bicikl ne uništava okoliš. Bicikl ne zagađuje bukom. Bicikl ne treba naftu. Bicikl je dobar za zdravlje. Bicikl promiče ideje civilnog društva. Bicikl u hrvatskom društvu ne dobiva tretman koji zaslužuje. Bicikl je nadasve cool. Svi na bicikle!! :)

Kategorija: 
Foto Događanja

Objavljeno: 16.12.2008.