Rent-a-photo

Od nedavno svi korisnici Pentax aparata mogu iznajmiti opremu za svoje potrebe

Imaš zakazan shooting, a nedostaje ti DA* objektiv? Razmišljaš o kupnji 15 mm Limited Edition objektiva, ali zanima te da li je zaista toliko dobar kao što kažu? Želiš isprobati mogućnosti Pentax Kx-a prije nego što ga kupiš? Ideš na putovanje i želiš se napokon vratiti s dobrim fotkama? Treba ti vodootporni fotoaparat? Tvoj prijatelj obilježava poseban trenutak u životu i želiš to snimiti?

Porastom interesa za fotografijom, a posebice SLR fotografijom, kod velikog broja fotografa i potencijalnih kupaca javlja se potreba za mogućnošću isprobavanja skupocjenih fotoaparata i ostale opreme ili povremenom mogućnosti fotografiranja objektivima naprednih performansi.

Jedan od noviteta u ponudi Pentaxa, ali i jedinstvena usluga ove vrste u Hrvatskoj, je mogućnost unajmljivanja fotografske opreme. Možda ste željeli isprobati kakvo je iskustvo fotografirati profesionalnim fotoaparatom ili ste korisnik Pentax fotoaparata te želite isprobati vrijedan objektiv, a možda vam je samo potreban kvalitetan stativ za zahtjevan photo session? Rent-a-foto omogućuje vam korištenje raznovrsne opreme bez potrebe za velikim investicijama.

Pentax rent-a-foto je i oblik dodane vrijednosti korisnicima Pentax sustava koji na ovaj način mogu računati s mogućnošću korištenja palete objektiva bez potrebe njihove kupnje i time velikih financijskih investicija.

Sve o ovoj usluzi možete naći na stranici rent-a-foto.com.hr

Fotozona je centar fotografske opreme za profesionalce i entuzijaste koji pruža uslugu iznajmljivanja fotografske opreme. Rentanje fotografske opreme je praktično i ekonomično rješenje za korištenje skupocjene ili specifične fotografske opreme. U svojoj ponudi imamo DSLR aparate koji snimaju HD filmove, profesionalne objektive, stative, ruksake, bljeskalice, vodootporne kompakte i ostalu dodatnu opremu. Najam je moguć na razdoblje od jednog dana, vikenda i tjedan dana, a za ostale vremenske termine prema dogovoru.

Kategorija: 
Foto Događanja

Objavljeno: 24.07.2010.