Picture this

Fotografski party u organizaciji Hrvatske udruge fotografa

1. mjesto © Timna TomišaPod nazivom "Picture this" u petak je u Saloonu održan fotografski party u organizaciji Hrvatske udruge fotografa. Uz dobru glazbu i zabavu, posjetitelji su imali priliku vidjeti kako izgleda set, snimanje te se i sami okušati kao fotografi na čak dva seta (koje je postavila Prizma d.o.o.) dok pred njima poziraju atraktivni, modeli različitih stylinga.

Zadatak je bio u 3 pokušaja snimiti i odabrati fotografiju koja je bila predstavljena širem auditoriju. Sve fotografije su snimljene PENTAX-ovim foto-aparatima i bez ikakve postprodukcije prikazane na ekranima kluba Saloon. Nakon što su odgledali fotografije svi su se prisutni gosti prihvatili glasanja za najbolju fotografiju.

2. mjesto © Sandra Tomljenović

Po izboru okupljenih, najbolju fotografiju snimila je mlada Fotonautica Timna Tomiša. Drugo mjesto je zauzela još jedna polaznica naših tečajeva Fotonautica Sandra Tomljenović, dok je treću nagradu dobio Danijel Leban.

Za bogat fond nagrada pobrinuli su se brojni sponzori, a nagrađeni su bili ne samo fotografi nego i modeli, tako je Viktorija Šebalj model s pobjedničke fotografije (inače članica Midikenna) dobila besplatan osobni website s jednogodišnjim web-hosting paketom.

3. mjesto © Danijel Leban

Ovo je tek prvi u nizu partyja koje Hrvatska udruga fotografa, pored ostalih aktivnosti, planira redovito održavati. Udruga okuplja članove iz cijele Hrvatske, a cilj im je promicati, razvijati i unaprjeđivati zaštitu struke i autorskih prava fotografa u Hrvatskoj.

Kategorija: 
Foto Događanja

Objavljeno: 25.01.2010.