Najkolekcija 2005

Kroz kolekcije fotografija može se bolje uočiti cijelovitost autora, raznovrstnost stilova, tehnika i ideja

© Sanja JakupecPrva izložba Najkolekcija 2003. godine pokazala je kvalitetu pristupa. Kroz ovakve se izložbe može bolje uočiti cijelovitost autora, raznovrstnost stilova, tehnika i ideja, kako bi se dobila dobra i kvalitetnija fotografija. Tom izložbom pokazalo se da i mladi članovi, mogu i žele stati u korak s najboljima, tako se dobilo, ne samo dobre pojedine kolekcije, nego i dobru cijelokupnu izložbu Fotokluba Zagreb.

Na Najkolekciji 2005. svaki od autora mogao se natjecati, prema propozicijama ovog natječaja, s najviše dvije kolekcije s po tri fotografije. Prijavilo se 37 autora s 59 kolekcija i s 177 fotografija. Članovi prosudbene komisije: Irena Matošević, Luka Mjeda i Boris Hnatjuk, savjesno i brižno su izabrali najbolje kolekcije, pobjednik je Sanja Jakupec s tematikom akt i fotografijama koje su napravljene u sklopu Radionice akt fotografije Fotokluba Zagreb.

Otvorenje izložbe Najkolekcija 2005. je 6. prosinca 2005. u 19 sati u prostorijama Fotokluba Zagreb, Ilica 29/3, Zagreb. Izložba ostaje otvorena do 19.12.2005.

Kategorija: 
Foto Događanja

Objavljeno: 01.12.2005.