HP color laserjet akcija

Najmanji color laserjet na svijetu za samo 2.169 kn

Svakom kupcu pisača na poklon USB stick od 2GB

Pisač HP Color Laser Jet CP1515n uređaj je koji će zasigurno doprinjeti kvaliteti poslovanja bez suvišnog korištenja prostora, vremena i novca. U trenutnoj HP-ovoj akciji uz HP Color LaserJet CP1515n po cijeni od 2.169,00 kuna (PDV uključen), svaki kupac na poklon dobija i 2 GB USB stick.

Najmanji color laserjet na svijetu, HP Color LaserJet CP1515n namijenjen je pojedincima i timovima u malim uredima te kućnim korisnicima koji trebaju brzi stolni pisač u boji po povoljnoj cijeni. Uz HP-ov poboljšani HP ColorSphere toner i HP ImageREt 3600, ovaj pisač jednostavan za upotrebu pruža izvanredan intenzitet boja, visoki sjaj, slike fotografske kvalitete i čitljiv tekst. Zajedno s poboljšanim softverom HP Marketing Resources i novim početnim paketom HP In-House Marketing Starter Kit koji se isporučuje s pisačem, korisnici mogu jednostavno kreirati poslovne dokumente i marketinške materijale visoke kvalitete unutar same tvrtke.

Korisnici će uživati u brzom ispisu, uz osnovnu mogućnost umrežavanja i niz prethodno podešenih kratica za poboljšanje produktivnosti u uredu. Kompaktni pisač HP LaserJet CP1515n nudi vizualno privlačan vrhunski dizajn i može se jednostavno smjestiti na svaki radni stol.

Akcijska ponuda vrijedi do 31. srpnja ili do isteka zaliha.

Kategorija: 
Foto Događanja

Objavljeno: 23.07.2008.