HP Brand Store

Kompanija Hewlett-Packard otvorila je prvu specijaliziranu trgovinu u Hrvatskoj

Potrošači koji posjete HP Brand Store uživat će u vrhunskoj lepezi proizvoda i iskustvu, uključujući najnoviju “touch” tehnologiju i HP-ov nagrađeni dizajn te nove najave i posebna izdanja. Poboljšani izgled trgovine će promijeniti potrošačko iskustvo za maloprodajne kupce, čineći pronalaženje, isprobavanje, uspoređivanje, upoznavanje s proizvodima i uslugama te njihovo kupovanje lakšim i intuitivnijim.

Glavne karakteristike novog iskustva u trgovini uključuju:

Izgled trgovine: HP trgovine karakteriziraju izgled trgovine s pokretnom grafikom na zaslonu, interaktivne demonstracije i učinkovito korištenje teksta. Poboljšani izgled trgovine omogućuje lako snalaženje u odabiru i isprobavanju HP-ovih proizvoda i rješenja.

Prezentacija proizvoda temeljena na korištenju: HP-ovi proizvodi su grupirani prema scenarijima korištenja kao što su kućna zabava, mobilnost, male i srednje tvrtke ili ispis, olakšavajući klijentima da pronađu, usporede, da se igraju i uspostave interakciju s HP-ovom tehnologijom. Računala i drugi uređaji su priključeni i u potpunosti funkcioniraju kako bi omogućili interaktivne demonstracije koje omogućuju klijentima da se direktno upoznaju s cjelokupnom lepezom HP-ove tehnologije osmišljene za određene životne stilove i interese. Štoviše, trgovina pruža odabir dodatnih HP-ovih dodataka kako bi upotpunila cjelokupnu kupovinu IT tehnologije na jednom mjestu.

Timovi HP-ove trgovine: Klijenti će uživati u osobnijem iskustvu kupovine temeljenom na prilagođenoj informaciji osoblja trgovine koje posvećuje vrijeme kroz razgovor i pružanje individualnog pristupa i posluživanja.

Svečanom otvorenju, uz predstavnike tvrke HP Erica Lalliera, PSG Managera za EEM regiju i Igora Folića, Country Managera PSG-a u Hrvatskoj, prisustvovali su i HP-ov ambasador za 2011. godinu Slaven Bilić, izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije te naša poznata skijašica Nika Fleiss, koja se našla u ulozi promotorice VIP Snow Queen Trophy-ja čiji je sponzor i HP.

http://www.fot-o-grafiti.hr/slike/press_materijali/HP/2010/hp-store-4a.jpg
Prilikom otvorenja HP Brand Store-a Eric Lallier, PSG Manager za EEM regiju je izjavio: “Moda, dizajn, ali i vrhunska kvaliteta ključni su kriteriji kupnje za klijente, a tvrtka HP je iznimno posvećena opskrbljivanju ljudi tehničkim proizvodima koji odražavaju njihov stil i ispunjavaju sve njihove računalne potrebe.

Iznimno nam je drago što smo upravo u Hrvatskoj, za nas jako bitnom tržištu, otvorili jedan od svojih HP Brand Store-ova koji će to omogućiti“.

Igor Fiolić, Country Manager za PSG u Hrvatskoj tom je prilikom izjavio: „Otvaranje HP Brand Store-a u Hrvatskoj - naše prve specijalizirane trgovine, u skladu je s ciljem zadržavanja i osnaživanja liderske pozicije u Hrvatskoj. Time želimo našim sadašnjim i budućim korisnicima prenijeti svoju strast prema tehnologiji te dodatno predstaviti sve naše vrijednosti i kvalitete, kao i novitete.“

Trenutno tvrtka HP osvježava ideju dizajna HP trgovine kako bi omogućila potrošačima da iskuse tehnologiju u direktnoj interakciji te da kupuju u jedinstvenom i uslužnom okruženju.

Dizajn HP-ovih trgovina inspiriran je idejom stvaranja toplog, privlačnog i zanimljivog okruženja u kojem HP može prenijeti svoju strast prema tehnologiji svojim klijentima te je planirano da se razlikuje od tipičnih elektroničkih trgovina ili trgovina računalima na način da daje posjetiteljima više mjesta, svjetlosti i inspirativan dizajn trgovine, kao i više mogućnosti interakcije. To je mjesto gdje potrošači i vlasnici malih poduzeća mogu jednostavno uspostaviti interakciju sa širokom lepezom HP-ovih proizvoda uz podršku stručnih timova trgovine, čiji je cilj pomoći klijentima odabrati najbolje proizvode koji će odgovarati njihovim stvarnim potrebama i željama.

HP Brand Store, smješten u Arena Centru u Zagrebu, otvoren je u suradnji s HP-ovim partnerom tvrtkom Mikronis Centar.

Kategorija: 
Foto Događanja

Objavljeno: 08.01.2011.