H-alter

Raspisuje natječaj za najbolju digitalnu fotografiju na temu
civilno-društvenog aktivizma

KAKVE FOTOGRAFIJE ŽELIMO? Prihvaćaju se i crno – bijele i fotografije u boji. Fotografije trebaju pokrivati teme civilno-društvenog aktivizma. Veličina fotografije nije uvjetovana, ali radovi u premaloj rezoluciji neće moći biti izloženi na završnoj izložbi.

TKO MOŽE POSLATI FOTOGRAFIJU? Jedna osoba može poslati najviše četiri fotografije. Dozvoljeno je slati samo vlastite autorske fotografije. Fotografije ne mogu slati članovi Udruge za nezavisnu medijsku kulturu i suradnici portala H-alter.

KADA MOGU POSLATI SVOJU SUPER FOTKU? Od 6. listopada do 6. studenog.

KAKO DA POŠALJEM FOTKU? Fotografije se šalju mejlom na posaljifotku@gmail.com

KAKO ĆETE MI JAVITI DA SAM OSVOJIO/LA NAGRADU? Uz fotografiju napišite: ime i prezime, adresu, e-mail, broj telefona, te kratki opis što fotografija prikazuje.

ŠTO MOGU OSVOJITI? H-alter je u suradnji s Ciklo-Centrom osigurao nagradu za najbolju fotografiju, naš najdraži bicikl Kona Fire Mountain Deluxe!! Dobitnika/cu glavne nagrade objavit ćemo sredinom studenog na web stranicama H-alter.org, a on/ona će imati priliku izabrati odgovarajaću veličinu bicikla. Ciklo-Centar svima čiji radovi budu izabrani za završnu izložbu nudi značajne popuste pri kupnji bicikala Kona! Više o tome na stranicama H-alter.org.

ZAŠTO BAŠ BICIKL? Bicikl je službeno prijevozno sredstvo redakcije portala H-alter. Bicikl je ekološki najprihvatljivije prometalo. Bicikl je miroljubiv. Bicikl ne uništava okoliš. Bicikl ne zagađuje bukom. Bicikl ne treba naftu. Bicikl je dobar za zdravlje. Bicikl promiče ideje civilnog društva. Bicikl u hrvatskom društvu ne dobiva tretman koji zaslužuje. Bicikl je nadasve cool. Svi na bicikle!!

I ŠTO JOŠ? Slanjem fotografije potvrđujete autorstvo fotografije i pristajete na objavu fotografija na stranicama portala H-alter.org. Fotografije koje uđu u uži izbor bit će izložene u zagrebačkom Književnom klubu Booksa krajem prosinca.

Više na: www.h-alter.org

Kategorija: 
Foto Događanja

Objavljeno: 15.10.2008.