Gle, kako smo pokupili nagrade!

Na izložbi fotografija u galeriji Fotokuba Zagreb vidjet ćemo presjek nagrađenih fotografija i čime su to zaokupile interes žirija

Izložba nagrađenih fotografija- Fotoopus nagrađenih 2010- u Hrvatskoj i inozemstvu bit će otvorena u utorak 22. veljače 2011. godine u 19 sati u Galeriji Fotokluba Zagreb, Ilica 29/3.

plakat izložbe© Darija Tripalo

Plakat izložbe:Darija Tripalo

Uz izložene fotografije pisat će i na kojim izložbama su osvojile nagrade što može biti koristan izvor informacija koji može pružiti uvid u kriterije pojedinih salona. Kroz njega je moguće uočiti kakve se fotografije primaju za izlaganje, koliko je konzistentan izbor, odnosno koliko se žiriranje razlikuje u ovisnosti o kategoriji izložbe. Ovo su važni podaci koji bi autorima trebali pomoći da u 2011. bolje odaberu fotografije za slanje na pojedine salone i izložbe.

© Iva Korenčić
© Helena Cuculić

S obzirom na ograničenost prostora kojeg nudi galerija, predstavljen je samo jedan dio uspjeha kojeg su članovi Fotokluba Zagreb postigli na području izlagačke djelatnosti u 2010. godini. Postoji još mnogo nagrada, pohvala i primljenih fotografija koje ovdje nisu spomenute. To je onaj veći dio ledenog brijega koji se ne vidi, ali bez čijeg postojanja ovaj vrh kojeg pokazujemo ne bi isplivao.

© Neda rački
© Valentina Bunić

Fotografije se mogu pogledati do 4. ožujka, radnim danom od 9 do 17 sati, a utorkom od 19 do 21 sat.

Darija Tripalo

Kategorija: 
Foto Događanja

Objavljeno: 21.02.2011.