Foto Gerila - jedinstveno putovanje koncertnom fotografijom

Svi posjetitelji moći će na licu mjesta isprintati netom uslikane fotografije, a dijelit će se i nagrade

U ponedjeljak, 26. listopada od 20 sati, u zagrebačkom klubu SAX fotografi Anastazija Vržina i Dejan Barić, uz odličnu live svirku Dr. Scout-a i 4Head-a, povest će vas na jedinstveno putovanje koncertnom fotografijom – Foto Gerilom.

Kako bi svoju priču ispričali na jedinstven način, pripremili su za vas niz iznenađenja. Svi posjetitelji moći će na licu mjesta isprintati netom uslikane fotografije, a očekuju se i mnogi gosti iz svijeta glazbe: diskografi, promotori, glazbeni kritičari i naravno - izvođači.

© Anastazija Vržina

Zbog safarija koncertne fotografije proživjet ćete, poput najvećih pustolova, svaku sekundu vašeg omiljenog koncerta, svaki rif zbog kojeg ste htjeli postati Jimmy Hendrix i svaki prizor scenskog spektakla koji vam je upriličio vaš omiljeni izvođač… Sto posto.

Takvih trenutaka u objektivima Anastazije i Dejana bilo je na stotine. U istom društvu su se zbog toga našli Hladno Pivo i Bruce Springsteen, Tony Cetinski i Lenny Kravitz, Alicia Keys i Elemental, Tarja Turunen i Phantasmagoria, Let 3 i Laibach, U2 i Psihomodo Pop, no to su samo neki od velikana koje ćete moći pogledati tijekom izložbe. Svoj osvrt će među ostalim dati i Damir Hoyka, te ostali ugledni uzvanici.

Zbog čega je upravo foto-lovina veličanstven trofej i zbog čega samo rijetki tijekom koncerta dospiju na pravo mjesto gdje počinje dijalog izvođača i fotografa, otkrijte gledajući izložene fotografije ili se pak sami iskušajte vlastitim aparatom u snimanju nastupajućih grupa.

Aparat u ruci na Foto Gerili – obavezni dress code.

Kategorija: 
Foto Događanja

Objavljeno: 26.10.2009.